La proposta és fruit de l’acord de col.laboració entre el CB Gavà i ADISGA

El Club i ADISGA, l’associació de familiars de discapacitats intel.lectuals de Gavà, han arribat a un acord per tal de fomentar una activitat d’oci entre els joves. En aquest cas una activitat esportiva que serveixi al mateix temps per fomentar uns hàbits saludables.

La primera activitat organitzada va tenir lloc el passat dissabte 26 de gener al pavelló de Cant Tintorer sota el lema “ A Gavà som gent mol Special”. Prop de 40 joves es van donar cita per compartir una estona d’oci.  Per algun d’ells va ser el seu primer contacte amb el bàsquet, per altres va recordar altres etapes on havien estat entrenant amb nosaltres. D’una manera o un altre, joves i monitors van passar una tarda molt agradable, fent esport però també establint vincles d’amistat amb altres joves.

La trobada va comptar amb la visita de l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez i del tinent d’alcalde de l’Àmbit de Benestar i Acció Social, German Barrena. Ells van voler compartir una estona amb els joves per conèixer les seves inquietuds i necessitats.

Desprès de la bona acollida la intenció de totes dues parts es organitzar trobades com aquestes de forma periòdica al llarg de l’any.