Escola de basquet gava

El futur del Club de Bàsquet Gavà

Si tens entre 4 i 11 anys, t’agrada l’esport i sents curiositat pel bàsquet, no t’ho pensis i apuntat a la nostra escola, el Club Bàsquet Gavà t’ho posa fàcil.

El bàsquet es un esport d’equip que ajuda al desenvolupament de la concentració, la rapidesa, l’autocontrol, l’equilibri i la coordinació:

    • Enforteix els músculs de tot el cos.
    • Fomenta el desenvolupament de l’aparell locomotor.
    • Augmenta la resistència física dels nens.
    • Afavoreix que els petits no sofreixin problemes com l’obesitat.

A més, com a esport d’equip fomenta valors com la companyonia, l’esforç, la constància i la solidaritat.

Pots venir i provar durant uns dies sense cap cost. Coneixeràs els teus companys i allò que els entrenadors tenen preparat. Diversió i aprenentatge es donen la mà per tal que ningú s’avorreixi i que tots i totes passeu una bona estona.

Faràs nous amics, et divertiràs i aprendràs. A més, no et sortirà gens car: pels nens i nenes entre 4 i 5 anys només cal ser soci de l’entitat (50€/any) per gaudir de dues sessions setmanals d’una hora y quart de durada.

Pels nens i nenes entre 6 i 7 anys tenim quotes especials. No deixis passar la teva oportunitat, vine a jugar amb nosaltres, vine a l’Escola de Bàsquet del CBG.

D’altra banda, si tens entre 8 i 11 anys però t’agradaria conèixer una mica més de prop aquest esport, també et donem la possibilitat de fer-ho sense cap cost, convidant-te a un entrenament amb nois o noies de la teva mateixa edat. En aquesta franja d’edats, parlem ja de Minibàsquet.El Minibàsquet és la eina educativa per introduir el conceptes bàsics del bàsquet, amb mides de la pista, cistella i pilota adequades a l’edat. En aquesta etapa ja s’introdueix la competició federada, amb partits al cap de setmana i els tres dies d’entrenament setmanal, tot i que, l’objectiu final es més formatiu que no pas competitiu.

Els nostres equips estan separats, tret d’algunes excepcions, per edats i sexe, inclosos en la competició de la Federació Catalana de Bàsquet més adient per a la seva correcta progressió.

El Minibàsquet contempla la categoria premini (nascuts al 2010 i 2011) i la mini (nascuts al 2009 i 2008). Us deixem els horaris d’entrenament dels nostres equips d’aquestes categories en els que es possible venir a provar sense cap cost:

Vine a provar l’Escola del CBG!    Todos los campos marcados con (*) son obligatorios.