El Club Bàsquet Gavà s’ha sumat a la Taula per l’Esport Femení Federat a Gavà

Les representants del club en aquesta taula de treball són: Noa Dumoutier, jugadora del cadet i Sara Fabregat del sènior

El Club s’ha sumat a la Taula per l’Esport Femení Federat a Gavà amb l’objectiu de treballar per una major presència de la dona en el món de l’esport. Juntament amb nosaltres hi ha altres vuit clubs esportius com són: Club Atletisme Gavà, Club Beisbol i Softbol Gavà, Club Handbol Gavà, Projecte Softball, Club Rítmica Gavà, Sporting Gavà, Gavà Triatló i Club Voleibol Gavà.

La iniciativa parteix de la secció SES (Social Education Sport) de la nostra ONG ACCeDE amb l’objectiu de treballar pregats tots els clubs amb equips femenins federats. Volem impulsar accions per aconseguir una major presència de la dona a nivell federat.

És en aquest sentit que la Taula es reunirà i farà sessions de treballs i dinàmiques de grup per posar damunt la taula la situació a Gavà i sota l’experiència de cadascuna buscar mecanisme per incentivar la participació femenina. Un cop feta la diagnosi es procedirà a elaborar un pla d’acció i donar difusió de l’oferta multiesportiva existent a la nostra ciutat per tal que les noies tinguin coneixement d’allò que s’ofereix.

Amb tota la informació recollida, les representants de la Taula tenen l’encàrrec de redactar un Pla d’Igualtat i treballar de forma plegada tots els clubs per aconseguir els objectius marcats.

La primera de les sessions de Taula per l’Esport Femení Federat a Gavà serà el proper 20 de març on les participants explicaran la seva experiència i compartiran les seves opinions i visió per començar a treballar en el projecte.