Torneig Minibaix 2018.

La climatologia va condicionar el desenvolupament de la novena edició del nostre Torneig de Minibàsquet.

La predicció meteorològica es va complir fil per randa i la pluja no va donar un respir durant tota la jornada. Això va condicionar molt l’organització del Torneig, pensat per combinar les pistes del pavelló de Can Tintorer amb les pistes exteriors, on es pot habilitar un espai de esbarjo per jugadors i familiars quan no s’està competint.

No obstant això, més d’una dotzena de partits, activitats de tir i habilitats, van permetre visualitzar la bona salut del bàsquet de formació i gaudir d’una bona jornada de bàsquet, compartint experiències amb altres equips dels voltants.

Volem agrair a tots aquells equips que van apropar-se dissabte a Gavà la seva presencia. Esperem que tothom s’ho hagi passat molt bé i que penseu en repetir.

D’altra banda, i com no podia ser d’una altra manera, un agraïment molt especial per la cinquantena llarga de voluntaris del Club Bàsquet Gavà, directius, entrenadors, jugadors i pares, sense els quals, seria impossible la celebració del Torneig. I com no, a l’Adrià Cabanillas, coordinador esportiu que, com sempre, s’ha deixat la pell en que tot surti de la millor manera possible.

Ara toca pensar en el següent però, mentre arriba, en aquest enllaç  IMATGES MINIBAIX 2018 podeu veure algunes de les imatges que ens va deixar la jornada.