Torneig Minibaix 2017.

 

La VII edició del Minibaix va venir acompanyada d’un gran dia de primavera, que ens va permetre gaudir molt de la jornada. A diferencia de l’any passa,t en el qual la pluja va deslluir una mica la jornada, aquesta vegada la climatologia ens ha permès seguir fil per randa la planificació que havíem programat.

Més d’una vintena de partits, activitats de habilitats i tir que ens van permetre visualitzar la bona salut del bàsquet de formació, gaudir d’una jornada fantàstica i compartir experiències amb altres equips d’arreu de Catalunya.

Volem agrair a tots aquells equips que van apropar-se dissabte a Gavà la seva presencia. Esperem que tothom s’ho hagi passat molt bé i que penseu en repetir.

D’altra banda, i com no podia ser d’una altra manera, un agraïment molt especial per la cinquantena llarga de voluntaris del Club Bàsquet Gavà, directius, entrenadors, jugadors i pares, sense els quals, seria impossible la celebració del Torneig. I com no, a l’Adrià Cabanillas, coordinador esportiu que, com sempre, s’ha deixat la pell en que tot surti de la millor manera possible.

Ara toca pensar en el següent però, mentre arriba, en aquest enllaç  IMATGES MINIBAIX 2017 podeu veure algunes de les imatges que ens va deixar la jornada.