Presentació dels nostres equips

Les pistes exteriors de Can Tintorer es van omplir per acollir l’esdeveniment. Molt contents de retrobar-nos presencialment tota la família del CBG, després de dos anys sense poder-se celebrar a causa de la Covid.

Ambient festiu i on el temps va acompanyar es van presentar els 26 equips que tenim aquesta temporada 2021-2022, fent especial menció als més petits i als nostres equips Specials.

La presentació va servir per donar a conèixer les noves equipacions que van omplir de color les grades.

En el seu parlament el nostre president, José Mª Barrabés va parlar de la superació que ha tingut el club per adaptar-se a la situació provocada arran de la pandèmia, del suport de les famílies i l’adaptació que tots i totes han fet per entre tots superar aquest darrer any i mig que ha estat complicat i difícil per tothom.
Barrabés també va mostrar la seva satisfacció per l’onada de jugadors i jugadores en els equips més petits: Babys, Escola, preminis i minis que asseguren un bon futur al club i la seva continuïtat.

El president també va voler agrair a tothom l’esforç fet i la responsabilitat assumida per complir amb les mesures establertes. Al mateix temps va llançar un missatge de prudència i tot i que la situació ha millorat no cal relaxar-se.

Finalment va fer una crida a la participació i col·laboració de les famílies amb el club, sobretot a les dones per tal d’incrementar la presència femenina en tots els estaments de l’entitat.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia que es va mostrar impressionada per la vitalitat del nostre club. Badia ens va felicitat tot manifestat que “us felicito pel vostre dinamisme, implicació en la ciutat i per promoure valors tan importants, a més de l’esport i la salut, com són la inclusió, la solidaritat i el feminisme. Realment és un orgull molt gran que Gavà pugui comptar amb club com el vostre, amb llarga trajectòria, ja que la propera temporada complireu 50 anys i espero que ho puguem celebrar com cal. Des de l’Ajuntament ens tindreu al costat”.