Gavà, 23 de juny de 2021

Estimats socis i sòcies,

Ahir va tenir lloc la assemblea ordinària del CLUB on es van aclarir tot un seguit de punts que passem a detallar per tal de posar-lo en coneixement de tots aquells que no vau poder assistir.

1. Des de dilluns 28 de juny i fins al 3 de juliol, dia de la cloenda esportiva, es faran entrenaments per acabar de configurar els equips de la propera temporada 2021-2022.

2. Paral·lelament des de la directiva, i únicament amb la finalitat d’avançar la feina, us hem enviat un formulari d’actualització de dades. Omplir aquest formulari no implica cap cobrament, ni que s’hagi de comprar tota la roba de la qual us demanem les talles.
Simplement necessitem actualitzar les dades per millorar la comunicació amb vosaltres i agilitzar en el moment que correspongui la comanda de roba, una vegada estiguin els equips tancats definitivament. Una actualització de dades que s’anirà demanant cada cert temps per així tenir la informació al dia i poder millorar la comunicació entre el club i les famílies.

3. La assemblea general d’ahir va ratificar el canvi de roba que ja estava previst la temporada passada i que per la situació covid-19 es va aturar. Aquest canvi consisteix en samarreta i pantaló de la primera equipació, samarreta segona equipació, samarreta d’escalfament i samarreta d’entrenament. El cost total de tot el PACK es de 85€ (imatges aquí)

4. A l’assemblea també es van aprovar les quotes per la propera temporada 2021-2022.
Per això, és urgent que actualitzeu les vostres dades a través del formulari, perquè us puguem fer arribar la informació corresponent de com queden els pagaments.

5. En relació al pagament de quotes, avançar-vos que la primera quota serà al juliol. S’aniran passant els rebuts a mida que els equips quedin tancats i les famílies hagin donar la seva confirmació de seguir al club.

Demanar equipació