Finalitza la temporada i es moment de celebrar, tots junts, aquest any de bon bàsquet.

El proper divendres 31 de Maig, a partir de les 20:30 hores, a les pistes exteriors de Can Tintorer, tindrà lloc la ja tradicional Festa de Cloenda de la Temporada 18/19. Aprofitant l’avinentesa, farem entrega dels premis i guardons als jugadors i jugadores més destacats de cadascun dels equips del club, així com els reconeixements per la feina feta durant la temporada.

El format serà el mateix dels darrers anys. Amb el tiquet es tindrà dret a un refresc o copa de cava (5 tiquets=1 ampolla de cava) i uns postres. Hi hauran plats, gots, tovalloles i coberts de plàstic per tots. Els tiquets es podran adquirir a les oficines del club a partir d’aquest mateix divendres.

Es important pel bon funcionament de la trobada adquirir els tiquets amb antelació, per tenir una idea de les taules, cadires, begudes, postres etc. que seran necessàries. D’altra banda, els que pugueu donar un cop de mà en el muntatge, a partir de dos quarts de sis de la tarda estarem a les pistes preparant tot el necessari. Us demanem màxima col·laboració en aquest sentit, ja que és molt gran el volum de material que s’ha de moure i, quant més gent hi doni un cop de mà, més senzill serà la preparació de tot el necessari. Moltes gràcies.

Us esperem a tots. 1,2,3 Gavà!!!