Sara Atencia, entrenadora i preparadora física del club, una de les cinc beques atorgades per la Federació Catalana de Basquetbol

La beca li permetrà fer el Curs de Formació 1r nivell federatiu

La nostra entrenadora i preparadora física del Club, Sara Atencia, ha estat una de les beneficiades de la beca que atorga la Federació Catalana de Basquetbol per realitzar de forma gratuïta el Curs de Formació, 1r nivell federatiu.

En total s’afartaven cinc beques. A la convocatòria es van presentar 41 sol·licituds, de les quals 29 van ser admeses per complir amb els requisits. Desprès de fer la valoració corresponent, Sara ha estat una de les 5 entrenadores que ha obtingut major puntuació.

Aquestes beques s’engloben dins el programa de la Federació #DemanaCANVI. Es tracta d’un nou projecte desenvolupat per la Comissió del Bàsquet Femení amb l’objectiu de posicionar la FCBQ com un referent de transformació en l’àmbit de la perspectiva de gènere.

Des del Club Bàsquet Gavà volem felicitar a Sara per la consecució d’aquesta beca que de ben segur l’ajudarà a aconseguir major coneixement per poder transmetre als nostres jugadors i jugadores.

Més informació