Mediterránea, patrocinador del Club Bàsquet Gavà

El logotip de l’empresa serà present en totes les equipacions i materials de difusió del Club

Estem molt contents de poder anunciar l’acord signat amb la immobiliària Mediterránea. La firma, que al setembre obrirà una oficina a Gavà, serà el nostra patrocinador pels propers quatre anys.

Aquesta col·laboració serà molt positiva i profitosa per totes dues parts. El president del Club, José Ma Barrabés considera que “les sinèrgies entre tots dos ens permetrà potenciar allò que més ens interessi a cada moment tant des de la vessant esportiva com social. Aquesta darrera per nosaltres és també molt important donat que és el nostre tret identificatiu i el que fa que siguem un Club Diferent en comptar amb l’equip Specials i l’ONG ACCeDE”.

L’acord és encara més especial perquè el gerent de Mediterránea és un conegut del Club. Raúl Garcia és entrenador i explica que “el bàsquet per a mi és una forma de vida, vaig créixer practicant-lo i ara he volgut apostar per aquesta col·laboració: vincular feina i passió-afició. Amb el bàsquet generes amistats, aprens valors i el que és la companyonia, aprens moltes coses que et serveixen en el teu dia a dia, ja sigui en el món laboral, familiar, de parella o amb les teves amistats”.

De la seva banda, el fundador de Mediterránea, Francisco Revert manifesta que “és un privilegi poder ajudar al Club Bàsquet Gavà. Sempre hem recolzat l’esport i per prendre aquesta decisió hem valorat molt la filosofia del club, que tinguin un equips Specials i una ONG han estat factors claus. Estem molt orgullosos d’aquest acord”. En les converses mantingudes hem comprovat que “el Club Bàsquet Gavà, pensa en les persones i això per a nosaltres és molt important, per això estem molt contents d’ajudar-los a créixer sobretot en aspectes fonamentals pels nens i nenes com la tecnificació dels entrenadors i entrenadores”.