La pàgina és molt més moderna i s’adapta a tots els dispositius.
Després d’uns mesos de impasse, el Club estrena la seva nova web que permetrà a tothom consultar informació relacionada amb l’entitat a través de qualsevol dispositiu.

Hem creat una pàgina moderna, innovadora i de fàcil navegació. En ella podràs conèixer els nostres equips, el desenvolupament de les diferents competicions en les quals participen, les activitats que el club organitza durant la temporada i l’actualitat més immediata.

També pots trobar informació dels projectes que es desenvolupen a més de l’estricta competició: Specials, ADB, amb D de dona, etc.

A més, hi haurà un enllaç amb la nostra ONG ACCeDE perquè puguis conèixer l’activitat d’ajuda al desenvolupament que es duu a terme a Etiòpia.

La nostra botiga online.

La principal novetat de la nova web és l’enllaç amb la nostra tenda online. Gràcies a Emozionat, podràs adquirir de forma fàcil i senzilla tota la roba oficial del club, una altra roba esportiva i articles de marxandatge amb la imatge del C.B. Gavà.

Si la recollida de les seves compres online es realitza en les oficines del club, no hi haurà cap cost addicional per a l’enviament i el compromís de lliurament ho hem fixat en 15 dies des de la data de comanda.

Esperem que us agradi a tots.