El proper 1 de Maig, dintre de les accions del Club Bàsquet Gavà envers el compliment del Manifest per la Igualtat i la Participació de la Dona a l’Esport, hem preparat una jornada formativa i a la vegada reivindicativa de la rellevància de la dona al nostre esport.

     Amb aquest objectiu,  podrem gaudir de l’experiència de dones referents al bàsquet professional. Primer, dels seus coneixements técnics/tàctics a la pista, a les instal·lacions del Marcel·lí Moragas durant tot el matí, i segon, de la seva experiència personal com a professionals del bàsquet a la taula rodona que tindrà lloc al Parc Arqueològic Mines de Gavà.

     En aquest enllaç podéu veure el timming de l’acte. Timming

   La participació al Clínic Fem Pista-Ciutat de Gavà es GRATUITA, encara que l’aforament es limitat, pel qual es necessària la inscripció prèvia, omplint  el formulari: Formulari.

   Tanmateix, els assistents que vulguin certificat d’assistència per validar hores del programa de pràctiques dels cursos de formació de la FCBQ hauran d’abonar la quantitat de 10€ per cada clínic en l’aplicatiu d’inscripcions de l’FCBQ.

   Volem agrair profundament la participació  de Silvia Font, Hanna Balhaus, Isabel F. Moses, Ingrid Hinojosa, Olga Praderas, Pilar Bilbao i les jugadores del Club Segle XI, a més del suport del diferents organismes implicats; Ajuntament de Gavà, FCBQ, ACEB i AEEB. I com no, la feina inestimable de l’Esther Plans, sense la qual no hauria estat possible aquest gran esdeveniment.

   Aprofita aquesta oportunitat única. Es cosa de tots, homes i dones, no t’ho pots perdre. Suma’t!!