La temporada 2018/2019 ens portarà canvis importants a l’estructura Técnica del club amb la incorporació, el passat 4 de juny, de Joan Albalat com a Director Tècnic de la secció masculina.

Joan Albalat té una dilatada experiència tant en la gestió esportiva com en la direcció d’equips, gestada en clubs del Baix Llobregat com ara CB Nou Esplugues, CB Prat o CB Sant Andreu durant molts anys.

El seu bagatge esportiu i la seva disponibilitat horària han estat claus per decidir la seva incorporació, en un acord que estem ben segurs que serà molt profitós per ambdues parts.

Ara mateix, ja està de ple en la confecció dels equips per la propera temporada,(tant en quant a jugadors com a entrenadors) i fixant les bases del que serà la estructura i la organització esportiva a partir d’ara.

Paral·lelament, en Chus Fernández agafa la direcció del nostre primer equip, substituint a Jordi Cornellà, al que volem agrair la gran feina feta en els darrers sis anys, tant al sènior 2 com al primer equip, que ha permès a un bon grapat de jugadors de la pedrera gaudir de molts minuts tant a primera com a segona catalana.

Desprès d’una meritòria carrera a les banquetes del CB Prat i Bàsquet Molins, en Chus comença un nou cicle al sènior 1 del Club Bàsquet Gavà, on ja esta ficat de plè en la confecció de l’equip que ha de defensar els colors del club la propera temporada.

Esperem que, tots plegats, puguem gaudir molt de temps del nostre esport i que siguem capaços de fer aquest Club cada dia una mica millor.

Benvinguts tots dos a la família del Club Bàsquet Gavà!!