NOVA TEMPORADA 2019/20.

Ja estem al setembre i això es sinònim de nova temporada. Encetem la 2019/20 amb tota la il·lusió i moltes ganes de gaudir del nostre esport favorit.

 Els nostres equips més matiners treballen des del dia 26 d’agost per arribar en plenes condicions a l’inici de la competició, l’últim cap de setmana del mes de setembre.

Entrenaments diaris, amb un énfasi especial a l’aspecte físic, aprofitant parcs, platges i muntanya, a més de sessions de pista, introduint conceptes de joc per tenir-ho tot a punt quan arribi el moment. Stage dels equips cadet a sènior femenins a Banyoles i primers amistosos: cadet 04 vs Horta i cadet, junior i sènior femení vs els equips homòlegs de Banyoles…

En quant als aficionats, aquest cap de setmana ja han pogut gaudir dels primers partits a Can Tintorer. El dissabte a les 16:15, el nostre cadet 1 femení s’estrenà davant el CB Prat, mentre que el sènior 1 va tenir el seu primer test a Cabrera de Mar dissabte a les 18:00. No serà fins a l’onze de setembre que podrem veure el sènior 1 a Can Tintorer, en partit amistós  contra Molins de Rei a les 18:00. Com a novetat, les incorporacions de Carlos Santiago, Gerard Rubio i Oriol Godina. En quant al sènior 1 fem, dissabte a les 17:30 va tenir el seu segon partit amistós a la pista del Centre Catòlic, desprès de la bones sensacions que va deixar en el seu enfrontament amb el Banyoles. La Maria Franco, la Mireia Fernández i la Clara Gràcia son les noves incorporacions, a més de la Sara Fabregat i la Núria Vidal, al seu primer any de sènior.

Per finalitzar, destacar també la participació del nostre infantil masculí al Torneig de Les Franqueses.

Ja veieu que no hi ha temps per l’avorriment. Des del Club de Bàsquet Gavà donem la benvinguda a tots aquells que us incorporeu aquesta temporada al Club i us desitgem a tots, jugadors, jugadores, cos tècnic i famílies una molt bona temporada. A gaudir!!