Escola de basquet gava

El futur del Club de Bàsquet Gavà

Si tens entre 4 i 7 anys, t’agrada l’esport i sents curiositat pel bàsquet, no t’ho pensis i apuntat a la nostra escola, el Club Bàsquet Gavà t’ho posa fàcil.

El bàsquet es un esport d’equip que ajuda al desenvolupament de la concentració, la rapidesa, l’autocontrol, l’equilibri i la coordinació:

    • Enforteix els músculs de tot el cos.
    • Fomenta el desenvolupament de l’aparell locomotor.
    • Augmenta la resistència física dels nens.
    • Afavoreix que els petits no sofreixin problemes com l’obesitat.

A més, com a esport d’equip fomenta valors com la companyonia, l’esforç, la constància i la solidaritat.

Pots venir i provar durant uns dies sense cap cost. Coneixeràs els teus companys i allò que els entrenadors tenen preparat. Diversió i aprenentatge es donen la mà per tal que ningú s’avorreixi i que tots i totes passeu una bona estona.

Faràs nous amics, et divertiràs i aprendràs. A més, no et sortirà gens car: pels nens i nenes entre 4 i 5 anys només cal ser soci de l’entitat (30€/any) per gaudir de dues sessions setmanals d’una hora y quart de durada.

Pels nens i nenes entre 6 i 7 anys tenim quotes especials. No deixis passar la teva oportunitat, vine a jugar amb nosaltres, vine a l’Escola de Bàsquet del CBG.

D’altra banda, si tens més de 7 anys però t’agradaria conèixer una mica més de prop aquest esport, també et donem la possibilitat de fer-ho sense cap cost. Omple el següent formulari amb el teu nom i cognom, la teva edat i un nº de telèfon i persona de contacte i els nostres coordinadors esportius es posaran en contacte amb tu per convidar-te a un entrenament amb nois o noies de la teva mateixa edat.

Vine a provar l’Escola del CBG!


2014201320122011