Sopar Cloenda Temporada 2017/18

//Sopar Cloenda Temporada 2017/18

EL CB GAVÀ TANCA LA TEMPORADA 2017-18 AMB UN MULTITUDINARI SOPAR

Les pistes exteriors de Can Tintorer es van omplir de gom a gom per tancar una altra temporada de bon bàsquet.

Gairebé 500 persones es van donar cita el divendres 25 a les pistes exteriors de Can Tintorer per tancar la temporada 2017-18 del Club Bàsquet Gavà. Jugadors, jugadores, entrenadors, entrenadores i famílies, així com els representants de la Junta Directiva del club i la alcaldessa, Raquel Sánchez, a més de col·laboradors i amics del Club, van gaudir d’una vetllada plena de bons moments i que va servir per valorar el que havia estat la present campanya.

Els moments més emocionants es van viure a l’hora de fer el lliurament de premis. Els més petits, de mini cap a baix, tots i totes van rebre la seva medalla. A partir d’infantil s’atorguen diplomes als millors jugadors i jugadores i els que han progressat més al llarg de la temporada. D’aquests surten els millors jugadors, jugadores i el i la de major progressió.

Premis al millor entrenador, millor segon entrenador i millor delegat completen els guardons que any rere any reconeixen l’esforç i la dedicació dels components de la família CBG al llarg de la temporada.

Aquest any també vam fer una menció especial a la feina feta durant molts anys per l’Adrià Cabanillas, tant com entrenador com a coordinador esportiu, que ha decidit fer un descans per dedicar-se de plè a la seva professió.

Tanmateix, vam poder celebrar l’ascens a segona catalana del nostre sènior femení. Un colofó fantàstic al projecte Venus 2018, que desprès de set anys de molta feina, ha donat com a fruit un equip sènior integrat per noies formades al Club.

Ara toca pensar en la següent temporada. Bon estiu a Tots!!

Al següent enllaç podeu veure algunes imatges de a nit: Sopar Cloenda 2017/18.

2018-05-30T19:33:49+00:00miércoles, 30 mayo, 2018|