El bàsquet no para a Setmana Santa. Malgrat les competicions oficials fan un parèntesi del 7 al 20 d’abril, els equips CBG continuen amb la seva activitat.

Dissabte 13 d’abril tindrà lloc el nostre torneig solidari de minibàsquet, que arriba a la seva desena edició. Aquesta vegada, el MINIBAIX comptarà també amb la participació d’en Miquel Panadès, presentant el seu llibre “El baloncesto invisible”.

Tindrem la oportunitat de gaudir dels nostres equips de cistella petita, en una jornada lúdica i familiar, on passar-ho bé i gaudir de l’esport està per sobre dels resultats esportius. Com ja és tradicional, la nostra ONG ACCeDE i el seu projecte de cooperació a Etiòpia seran part activa en aquesta festa del bàsquet.

Diumenge 14, tres dels nostres equips masculins sortiran cap a Alcalá de Henares (Madrid) per participar al “IX Torneo Ciudad de Alcalá” que es disputarà del 15 al 17 d’abril. El CBG tindrà representació a les categories infantil, cadet i júnior. Es tracta d’un Torneig consolidat, amb la participació d’equips que aprofiten per preparar els play-offs de les seves respectives federacions, amb el que, de ben segur, serà una gran experiència pels nostres jugadors i entrenadors.

Dimecres 17 d’abril serà el torn de les nenes, que sortiran cap a Lourenzà (Lugo), per participar al torneig “Lourenzà en Xogo”, un altre torneig de prestigi, que arriba enguany a la seva XIV edició. En aquest cas, seran infantil, cadet i sènior els equips CBG que podran gaudir la experiència fins dissabte 20 d’abril.

Us anirem informant del desenvolupament de totes aquestes activitats.