El Club Bàsquet Gavà es va fundar l’any 1972. És un club familiar, jove, dinàmic, promotor de noves tecnologies, participatiu i involucrat en activitats socials, esportives i culturals de la ciutat.

A banda de les competicions esportives on participen els diferents equips del club, El CBG es caracteritza per ser Un Club diferent, amb el desenvolupament de diferents programes d’integració, solidaritat i cooperació. Projectes diversificats amb accions que es materialitzen amb els equips Specials, esdevenint un club pioner donat que ha estat el primer en comptar amb un equips de jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual a Espanya.
Seguint aquesta línia social contem amb l’equip Encarapots format per pares el club que entrenen i juguen partits amistosos. Aquesta filosofia social es tradueix també en programes com “La Claca”, projectes d’oci juvenil com el circuit 3×3 Open Gavà que comporta la organització d’un total de 7 3×3 al llarg de l’any on s’inclou el ja totalment consolidat com és el  “Bàsquet a l’alba”; el programa “amb D de dona” amb accions que tenen per objectiu la integració de la dona dins el món esportiu.

La solidaritat és un altre pilar diferent del Club. A través de l’ONG ACCeDE que treballa a Etiòpia en un projecte social-educatiu i esportiu jugadors/es i entrenadors/es del club tenen l’oportunitat d’ajudar a nens i joves etíops fent allò que més els hi agrada: el bàsquet. A través de l’esport s’aconsegueix millorar la seva qualitat de vida, que puguin estudiar i fer esport.

Podeu consultar els diferents projectes que el Club porta a terme en aquesta mateixa web.