JOAN ALBALAT. DIRECTOR ESPORTIU I ENTRENADOR.

La ronda rápida

Una película?

 Gladiator

Un grup musical?

 Supertramp

El teu menjar preferit?

 La paella.

Que no toleres?

Els que busquen problemes on no hi han

Que cal per aconseguir un món millor?

 Buff…Un reset mundial ?

Primers mesos de feina al Club Bàsquet Gavà,  ¿Quina valoració fas d’aquest temps al club?

En ser primer any al club, analitzant el funcionament general, els hàbits a nivell de jugadors, entrenadors i famílies en el dia a dia, intentant que puguem ser un club de referència a la comarca.

Estem gairebé a meitat de curs, amb sort diferent per cadascú dels equips que portes com entrenador. En quant al sènior 1 femení, la situació es força complicada. Després de un començament bastant bo fins la cinquena jornada, l’equip ha entrat en una dinàmica de derrotes que ens ha portat a la cua de la classificació. Com afrontes aquesta segona volta?

Som l’equip més jove de la categoria, amb jugadores que han pujat de categories inferiors del club, sent gairebé totes de 1r any o 2n any d’edat sènior, edat complicada entre estudis, inici relació laboral, viatges, festes, prioritats, etc. A això li afegim lesions de molt llarga durada, en jugadores importants. Anem aprenent a la categoria, queda tota la 2a volta, i som un equip que tot i resultats treballem molt dur i molt incòmodes per al rival. Són jugadores que ho donen tot fins al final, segona volta promet, i molt. Anem recuperant jugadores i sensacions, …, i amb l’ajuda a mes de jugadores sènior 2 i júniors, veurem al final on estarem

En el cas del sènior 2 femení, la situació és molt més còmoda, amb 6-6 i al mig de la classificació. Quina valoració fas i fins on penses que es pot arribar?

El sènior 2 és un equip també de característiques similars al sènior 1, joves de 1r i 2n any de sènior,  però ens ha sorprès la desimboltura amb què estan competint en la seva categoria, a més d’ajudar també al sènior 1 cobrint les seves baixes. Cal destacar també les ajudes de les jugadores júniors, que regularment donen un cop de mà.

En quant al Cadet de primer any, els resultats són prou bons tenint en compte la exigència de la categoria. Probablement els  partits davant UE Gaudí i Força Lleida seran clau per acabar la fase prèvia a la part de dalt de la classificació. Que espereu d’aquests  partits que resten?

Segurament aquesta generació és una de les mes fortes que podem tenir al club actualment. Competint en la competició més forta de la seva categoria, van progressant setmana a setmana. Un dels reptes més importants que tenim en aquest grup, a part del creixement a nivell de formació, és aconseguir la progressió i les actituds necessàries a nivell de competició. Han de ser conscients que a força de treball diari s’aconsegueixen les metes. Els resultats dels dos darrers partits han millorat i molt els de la primera volta, el que vol dir que estem al camí correcte.

Resten només dos partits i, si tot va bé, estarem entre els setze millors equips de Catalunya de la categoria.