Canvi d'equipació per la Temporada 2017/18.

 

Desprès de molts anys, en els que hem mantingut el disseny de la nostra roba esportiva ( tot i que hem anat provant diferents maneres de gestionar l’equipació amb millor o pitjor fortuna), per la temporada vinent hem decidit d’actualitzar la nostra equipació i fer un pas endavant en la uniformitat dels nostres equips.

 

Els objectius fonamentals son dos:

 

-Millora de la imatge del club, amb tots els equips vestits de la mateixa manera i amb les peces de roba adients, tant per partits com per entrenaments, en qualsevol moment de la temporada. Tot això amb una bona relació qualitat/preu.

-Millora de la gestió de les equipacions. Eliminació de estocs, assegurament d’uns terminis d’entrega adients per a les reposicions, un sistema d’adquisició senzill i còmode i eliminació del problema de les segones equipacions.

 

Així doncs, i després de estudiar diferents possibilitats, estem a punt d’arribar a un acord amb l’empresa EMOZIONAT com a proveïdor de la nostra roba esportiva durant els propers tres anys.

EMOZIONAT té, d’una banda, confecció pròpia, (el que ens permet dissenyar una primera equipació exclusiva), i d’altra, és també distribuïdor de productes de la marca JOMA, una marca de qualitat contrastada que ens permet utilitzar diferents peces de roba a un preu molt competitiu, amb la personalització adient.

Per tal de millorar el preu final, hem definit un pack obligatori per tots els jugadors dels equips federats, (de premini a sènior) que consisteix en:

 

-      Samarreta primera equipació

-      Samarreta segona equipació

-      Pantaló de joc

-      Samarreta d’escalfament

-      Samarreta d’entrenament (reversible)

-      Xandall.

-      Bossa o motxilla.

 

Pel cas de les reposicions i l’adquisició de la roba de jugadors nouvinguts, la intenció es crear una botiga on-line a la nostra web, des d’on es podrà adquirir tant el pack obligatori con d’altres productes, pagant directament a EMOZIONAT, que remetrà la comanda a les oficines del Club, en un termini aproximat de dues setmanes, per la seva recollida. Esperem que aquesta botiga virtual estigui activa abans de final de 2017.

El preu del pack obligatori estarà al voltant de 160€, una mica més o menys depenent del cost de la personalització que finalment es decideixi, que encara estem acabant de definir.

Aquests 160€ es cobraran per domiciliació bancària, en dos pagaments de 80€, al juny i a l’agost del 2017, per aquells jugadors que puguin fer la seva comanda amb antelació (mitjans de juny).

La resta de jugadors podran fer la seva comanda a l’oficina una vegada tinguin clara la seva continuïtat per la propera temporada i, en funció de la data, es definirà la forma de pagament.

Pels jugadors que ja estan al Club, l’operativa que hem plantejat es la següent:

Properament disposarem a l’oficina de talles suficients de tots els elements de l’equipació. Per equips, haurem d’agafar talles i dorsals de tots i cadascun dels jugadors, per tal de remetre a EMOZIONAT un llistat de peces de roba que pot anar fabricant, amb la intenció de no deixar pel setembre tot el gruix de la roba. Som conscients que una part del total de les equipacions s’haurà de demanar més tard, però avançant tot el que es pugui, ens assegurem començar la propera temporada sense problemes.

Així, la intenció es fer la primera comanda el día 19 de juny, pel que mirarem de tenir avançat per aquesta data totes les equipacions possibles. Us anirem donant data i hora per equips amb antelació suficient per escollir la talla de cadascuna de les peces.

Tot i que segurament hi haurà algunes modificacions, (encara estem mirant alguns detalls) us deixem unes imatges de la roba que forma el pack al següent enllaç: Pack roba 2017/18