Cargando Eventos
Este evento ha pasado.

El proper dijous 1 de Novembre, a les 11h.00’ del matí, a les pistes exteriors de Can Tintorer, tindrà lloc la presentació oficial dels equips del Club Bàsquet Gavà per la temporada 2018/19.

Com és costum, aprofitarem per fer les fotos oficials de tots els equips dels club. Per aquest motiu, convoquem a tots els integrants dels equips: jugadors, entrenadors i delegats a les 10h45’del matí, amb la primera equipació, amb l’objectiu de tenir marge per fer les fotos oficials sense entorpir ni retardar l’acte de la presentació.

A continuació tindrà lloc la presentació de cadascun dels equips i els parlaments, a càrrec del president del CBG, Josep Mª Barrabés i un representant de l’Ajuntament de Gavà.

A banda dels responsables del club i les autoritats municipals, ens acompanyaran en aquesta presentació altres persones, com a col·laboradors habituals del club. Per finalitzar, farem la ja tradicional foto de família.

Preguem a tots els integrants dels equips la màxima assistència per tal que els equips estiguin el més complerts possible, ja que no hi haurà possibilitat de fer les fotos en un altre moment. Us esperem a tots!!